Sugeng enjing

السلا م عليكم ورحمة الله وبر كا ته

اَلْحَمْدُ ِللهِ وَالشُّكْرُ ِللهِ عَلَى نِعْمَةِ اللهِ وَالصَّلاَةُ والسَّلاَمُ عَلَى رَسُوْ لِ اللهِ سَيِّدِ نَا مُحَمَّدٍ إِبْنِ عَبْدِ اللهِ وَعَلَى اَلِهِ وَصَحْبِهِ وَمَنْ وَالاَّهْ أَمَّا بَعْدَهُ

Poro Bapak poro Ibu Hadirin sedoyo engkang kulo hormati…..!

Sa’derengipun kawulo ngaturaken nopo engkang dados tugas kawulo, langkung rumiyin kulo muji syukur Alhamdulillah dateng ngersanipun Allah SWT Engkang sampun paring Rahmat, Nikmat dumateng kito sedoyo sehinggo, kito saget rawuh wonten ing meniko majlis kanti keadaan sehat wal afiat sehat lahiriyah soho bathiniyah.

Mboten kesupen tambahipun Rahmat soho Salam sangking Allah mugiyo tetep dipun limpahaken dumateng junjungan kito Nabi Besar Muhamamd SAW salah satunggalipun ingkang mbeto umatipun sangking masa kegelapan menuju masa engkang terang benderang yakni sangking masa jahiliyah dateng masa Islamiyah.

Poro Bapak poro Ibu Hadirin sekalian, sesuai kalian tugas saking kawulo inggih meniko membagi acara wontenipun pengaosan ing saat meniko. Pramilo ing mriki langsung kulo waosaken susunan acara sebagai berikut :

  1. Pembukaan
  2. Waosan Ayat Suci Al-Qur’an
  3. Laporan Panitia
  4. Sambutan-sambutan
  5. Ceramah Agama ingkang mangke bade dipun sampeaken dining Almukarom Bapak…………………saking………….
  6. Pembacaan doa, sekaligus ingkang mengakhiri wontenipun sedoyo acara ing saat meniko.

Poro Hadirin, mekaten kolo wau sedoyo acara sampun kulo waosaken lan monggo acara pertama (pembukaan) kito buka, kanti waosan “Ummul Qur’an” Alfatihah…..

Poro hadirin, ngelangsungaken acara nomer 2 waosan Ayat Suci Al-Qur’an ingkang bade dipun waos dining sederek…….Dumateng panjenenganipun dipun sumanggaaken. Mekaten kulowahu waosan ayat-ayat Suci Al-Qur’an ingkang sampun dipun wahos dining sederek…. dumateng panjenenganipun kulo aturaken matur nuwun.

Poro hadirin ….. acara kaping tigo (3) “Laporan panitia” hal meniko bade dipun sampaiaken dening Bapak……dumateng panjenenganipun dipun sumonggoaken.

Mekaten kulo wahu “Laporan Panitia” ingkang sampun dipun sampaiaken dening bapak…………dumateng penjenenganipun kulo aturaken maturnuwun.

Poro hadirin …..? Nglangsungaken acara kaping sekawan inggih meniko sambutan-sambutan. Dene sambutan ingkang pertama sangking Bapak Kepala Desa. Dumateng Bapak…….dipun sumanggaaken mekatenlah sambutan Bapak Kepala Desa…….Dumateng panjenenganipun dipun aturaken matur nuwun. Dene sambutan nomer kalih saking…..(Sakterusipun sami kalih nginggilipun).

“KATA PENUTUP BAGI PEMBAWA ACARA”

Poro hadirin, mekaten kolowaho sedaya acara sampun berlangsung kangge pribadi kawulo pribadi kawulo selaku pembagi acara, awal ngantos akhir, sedoyo kelepatan kulo, kulo nyuwun agunging pangapunten.

و بالله التو فيق و الهداية

والسلا م عليكم ورحمة الله وبر كا ته


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s


%d blogger menyukai ini: